Китайський зелений чай, ароматизований натуральним жасмином. Відразу після збору чайне листя ріжуть на смужки, підсушують в природній тіні дерев. Гаряче чайне листя змішують з такою ж кількістю жасмину, який обов'язково зривають увечері, коли квіти буяють особливо сильно, і утримують деякий час, щоб чай встиг увібрати всю повноту аромату квітів. Потім пелюстки прибирають вручну. Чим вище клас чаю, тим ретельніше вибирають пелюстки.
Китайський зелений чай, ароматизований натуральним жасмином. Відразу після збору чайне листя ріжуть на смужки, підсушують в природній тіні дерев. Гаряче чайне листя змішують з такою ж кількістю жасмину, який обов'язково зривають увечері, коли квіти буяють особливо сильно, і утримують деякий час, щоб чай встиг увібрати всю повноту аромату квітів. Потім пелюстки прибирають вручну. Чим вище клас чаю, тим ретельніше вибирають пелюстки.
Наші менеджери дадуть відповідь на всі ваші питання з Пн по Пт з 9 до 18